ПЕРЕВАГИ АПАРТАМЕНТІВ

Цілодобовий сервіс
Паркінг
Центральна локація
Щоденне прибирання
Консьерж сервіс
Цілодобова охорона
Friendly service
Трансфер


Якщо переглядати готелі Кропивницького, увага обов'язково припаде на ApartUA. Це готель із унікальною концепцією для більш комфортного проживання.

У нас є все для того, щоб зробити перебування максимально наближеним до «домашнього». Зняти кімнату в готелі у Кропивницькому можна у форматі студіо або з готельною кімнатою-кухнею. Це дійсно зручно, адже таким чином, Ви орендуєте цілу квартиру, але при цьому користуєтеся всіма перевагами кращого готелю міста.

Позитивна сторона вулиці Чорновола, де розташований готель, у тому, що шум проспекту та енергія нічних клубів залишаються осторонь і не заважають відпочивати після насиченого трудового дня. При цьому Гості апартаментів знаходяться у серці міста та у безпосередній близькості до найцікавіших подій.

Готель в Кропивницькому, в самому серці міста, запрошує Вас провести час в затишному готелі приємно та з користю. Комфорт, безпека, чудове харчування та бездоганний сервіс – ласкаво просимо до ApartUA!


Детальніше

Business

41 м2 Площа
апартаментів

2Максимально
гостей

Апартаменти «Business» - оптимальні для відрядження чи відпочинку, комфортно та затишно!

від 1510 грн

Studio

45 м2 Площа
апартаментів

3Максимально
гостей

Однокімнатні апартаменти з додатковим диваном. Ідеально підходять для розміщення трьох осіб.

від 1810 грн

Family

65 м2 Площа
апартаментів

3Максимально
гостей

Фешенебельні апартаменти «Family» - ідеальне рішення для сімейного відпочинку, якщо навіть у незнайомому місті Ви не готові відмовитися від комфорту та привілейованого відношення.

від 2210 грн

Спеціальні пропозиції

Бажаєте екскурсію по нашим апартаментам?

Забронювати готель на добу або будь-який інший термін

Наші апартаменти стануть ідеальним рішенням для тих, хто цінить свій час і не має наміру витрачати кошти впусту. Забронювати готель можна на будь-який термін: чи то орендувати на добу, чи на тиждень, чи на більш тривале проживання. Бронювання на день рахується за стандартною вартістю, а ось довготривала оренда – за спеціальними тарифами. Проживати в наших номерах можна місяць і більше, що особливо зручно, наприклад, для тривалих відряджень.

Вартість проживання в готелі ApartUA залежить від категорії кімнати, дати заїзду та періоду проживання. Більш детальну інформацію Ви можете отримати, зателефонувавши  на контактний номер телефону.

Спеціальний тариф діє для довгострокової оренди, а також для пропозиції вихідного дня та весільної пропозиції. Також, для Вашого комфорту у доступі є онлайн бронювання. Вкажіть дату заїзду та виїзду, щоб перевірити наявність номерів.

 

Особливості проживання у готелі та бонуси для постояльців

З якою б метою Ви не приїхали, у будь-якому випадку ми зробимо все можливе, аби перебування у Кропивницькому було приємним та комфортним. Всім Гостям готелю є доступним:

  • парфумерія у ванній кімнаті;
  • wi-fi;
  • сейф у номері;
  • основна побутова техніка та обладнання для кухні ;
  • щоденне прибирання та заміна рушників за вимогою;

Готель має все необхідне для ділових поїздок, сімейного відпочинку та тимчасового проживання. Номерний фонд пропонує вибір кімнат від 41 м² до 65 м². Забронювати номер у готелі можна як для одного, так і для 3- дорослих гостей, а діти до 6 років можуть проживати безкоштовно (без надання окремого місця).

За додаткову плату у готелі надають послуги:

  • пральні;
  • трансфер та ін.

Підбір номеру можете довірити нашим співробітникам. Просто поясніть у телефонному режимі ціль поїздки, кількість гостей, хочете Ви орендувати номер на добу чи більш тривалий час. Адміністратор озвучить точну вартість та необхідні деталі.

Забронювати готель у Кропивницькому в ApartUA – означає вибрати проживання у чистих номерах із сучасним ремонтом та зручними, якісними меблями. Наші Гості – сучасні ділові люди, які не звикли особисто вирішувати дрібні побутові проблеми та жертвувати комфортом. Вартість номера у готелі ApartUA дещо вище ніж в інших готелях міста. Але, переступивши поріг, Ви одразу переконаєтесь, що Ваш комфорт того вартий!

Контакти

м. Кропивницький, вул. В. Чорновола, 4

reservation@apartua.com

info@apartua.com

+38 (068) 319-37-37

+38 (066) 319-37-37