До відома суб’єктів господарювання!

27 вересня 2023 року відбудеться бізнес-форум з відновлюваних газів!

Від імені Європейської Комісії та України Секретаріат Енергетичного Співтовариства запрошує вас на Форум з відновлюваних газів, який відбудеться у гібридному форматі (вживу і онлайн).

Форум є важливою віхою в межах Меморандуму про взаєморозуміння щодо стратегічного партнерства між Європейським Союзом та Україною щодо біометану, водню та інших синтетичних газів.

ГС “Global 100RE Ukraine” і ГС “Біоенергетична асоціація України” є партнерами у проведенні цього форуму.

Час: 09:00 – 18:00 CET.

Робочі мови: англійська та українська (буде доступний синхронний переклад українською мовою).

Формат: гібридний (офлайн+онлайн (Zoom).

Локація: м. Відень, Австрія, NH Danube City Hotel, Wagramer Strasse 21.

Метою Форуму є поєднання сталих та інноваційних проектів у ланцюжку створення вартості відновлюваних газів в Україні з інвесторами приватного сектор, враховуючи нормативні аспекти та досвід розробки декарбонізованих газів у ЄС.

У роботі Форуму візьмуть участь міжнародні фінансові інституції, інвестиційні енергетичні компанії, енергетичні трейдери, аудиторські компанії, виробники біометану.

Звертаємо увагу, що для участі у заході необхідно зареєструватися!

Взяти участь у Форумі онлайн – https://docs.google.com/…/1FAIpQLScBkfDVuodcao…/viewform

Взяти участь у Форумі особисто у Відні – https://www.energy-community.org/…/09/GFUkraine.html…

Реєстрація та детальна інформація – https://uabio.org/events/15142/

Ми раді вітати Вас на порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online). Ми намагалися зробити дану платформу якомога зручнішою. Для пошуку необхідного бізнесу/бренду Кропивницького скористайтеся розділом “КАТАЛОГ” або розширеним пошуком.

В розділі “НОВИНИ” на Вас чекає інформація про основні заходи та події, що відбуваються в Кропивницькому та країні. Для більшої зручності пропонуємо скористатися календарем подій, який допоможе Вам одразу спланувати Ваш візит до нашого мальовничого містечка.

Хочете швидко дізнатися як отримати пільговий кредит або допомогу через програми допомоги бізнесу? В цьому Вам допоможе розділ “ПОСИЛАННЯ“.

На порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online) Ви можете також ознайомитись з туристичними цікавинками Кропивницького у розділі “ЦІКАВІ МІСЦЯ“. Цей розділ буде корисним не тільки гостям громади, які в нас вперше, а й містянам, які хочуть більше дізнатися про рідне місто та його околиці. Адже в Кропивницькому є так багато цікавого.

Розділ “ДОВІДКА” допоможе Вам краще ознайомитися з правилами та умовами роботи з порталом, а в розділі “ПРО ПОРТАЛ” дізнаєтеся про ідею його створення та партнерів, які нам у цьому допомогли.

Питання карантинних заходів та вимог викладені у розділі “COVID-19“.

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний час

З:

По: