ГРАНТИ ДЛЯ МСП

Можливо, це зображення (текст «EU4Business [HELPING SMALL AND MEDIUM ENTERPRISES GROW»)

У межах ініціативи EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини, мікро-, малі та середні підприємства (ММСП) України з експортною спроможністю та інноваційним потенціалом можуть отримати 100 грантів до 10 000 євро кожен для відновлення, розвитку та стійкості у часи війни. Запланована хвиля грантів сприятиме реалізації цілей урядової ініціативи єРобота під егідою Міністерства економіки України. Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Партнер з виконання – громадська організація EasyBusiness (ГО «Легкий бізнес»).

Для кого

Мікро-, малі та середні підприємства, що працюють в сферах:

1. Переробки (машинобудівна, меблева, харчова та легка промисловість тощо).

2. Креативних індустрій.

3. Логістики та транспорту.

4. Інші не згадані вище сектори з потенціалом експорту або створення інновацій (наприклад освітні та медичні послуги).

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! В рамках проекту не надається фінансування бізнесам, що пов’язані з виробництвом зброї, військової амуніції, продукції подвійного призначення, продуктів нафтопереробки, алкогольних напоїв, переважно шляхом бродіння, пиво та вино, а також виробництво дистильованих алкогольних напоїв, тютюнових виробів, фармацевтичної продукції, азартними іграми, сільським господарством (фермерські господарства) та IT-сектор.

Сума

Ви можете отримати грантову підтримку у розмірі до 10 000 євро. Для успішної реалізації проєкту Вам необхідно підтвердити розрахунок витрат в бюджеті, який має містити чіткі пояснення до статей витрат з посиланнями, прикладами, попередніми контрактами тощо. В процесі оцінювання та відбору переможців команда проєкту буде детально дивитися Ваш бюджет та оцінювати його реалістичність.

Грант може бути витрачений на:

Просування експорту

Дослідження та розвиток (RnD)

Сертифікація

Тестування та перевірка

Реєстрація та захист інтелектуальної власності

Інші витрати

До 50% гранту може бути витрачено на придбання обладнання чи інших основних засобів виробничого призначення. За умови, що підприємець пояснить у заявці, як це обладнання вплине на експортний потенціал або впровадження інновацій. Інші кошти мають бути витрачені на послуги.

Дедлайн

Подати заявку на отримання гранту можна через сайт http://100grants4smes.net.ua до 24 березня 2024 року.

Умови

Ви маєте розпочати реалізацію проєкту одразу після отримання першого траншу грантових коштів. Проєкт має бути реалізований в термін до 6 тижнів з моменту отримання першого траншу фінансування.

Детальніше ТУТ: https://100grants4smes.net.ua/

Переглянути статистику та оголошення

Просувати допис

Подобається

Коментувати

Поширити

Ми раді вітати Вас на порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online). Ми намагалися зробити дану платформу якомога зручнішою. Для пошуку необхідного бізнесу/бренду Кропивницького скористайтеся розділом “КАТАЛОГ” або розширеним пошуком.

В розділі “НОВИНИ” на Вас чекає інформація про основні заходи та події, що відбуваються в Кропивницькому та країні. Для більшої зручності пропонуємо скористатися календарем подій, який допоможе Вам одразу спланувати Ваш візит до нашого мальовничого містечка.

Хочете швидко дізнатися як отримати пільговий кредит або допомогу через програми допомоги бізнесу? В цьому Вам допоможе розділ “ПОСИЛАННЯ“.

На порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online) Ви можете також ознайомитись з туристичними цікавинками Кропивницького у розділі “ЦІКАВІ МІСЦЯ“. Цей розділ буде корисним не тільки гостям громади, які в нас вперше, а й містянам, які хочуть більше дізнатися про рідне місто та його околиці. Адже в Кропивницькому є так багато цікавого.

Розділ “ДОВІДКА” допоможе Вам краще ознайомитися з правилами та умовами роботи з порталом, а в розділі “ПРО ПОРТАЛ” дізнаєтеся про ідею його створення та партнерів, які нам у цьому допомогли.

Питання карантинних заходів та вимог викладені у розділі “COVID-19“.

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний час

З:

По: