Компанія Lenovo другий рік поспіль запускає навчально-грантову програму для підприємців – THINK ON. Ukraine. Це можливість для представників малого та мікробізнесу отримати знання та фінансування на розвиток власної справи.

Сума грантового фонду складає 1 мільйон гривень. Подати заявку можна на сайті програми до 26 січня 2024 року.

Взяти участь у відборі та отримати фінансування в рамках THINK ON. Ukraine можуть українські виробничі та сервісні компанії, що застосовують інновації в продукті та бізнес-підході. Для цього вони повинні бути на ринку не менш як 2 роки, мати в команді від 5 до 50 працівників тощо. Детальна інформація про умови участі доступна на сайті програми у розділі “Критерії”.

У 2024 році грантова програма THINK ON. Ukraine фокусується на підтримці мікропідприємництва та малого бізнесу, тому грантове фінансування розділять між собою три переможці:

  • 1 місце – 500 тисяч гривень;
  • 2 місце – 300 тисяч гривень;
  • 3 місце – 200 тисяч гривень.

Цього року компанія Lenovo передбачила ще більше можливостей для навчання учасників. Так, усі охочі зможуть пройти поглиблений навчальний курс із розвитку та масштабування власної справи, який складатиметься з 9 лекцій. На фіналістів чекає майстер-клас із публічних виступів перед пітчингом, а також окрема лекція від голови журі Андрія Федоріва.

Етапи проєкту

Проєкт відбуватиметься в кілька етапів:

  • 26 січня – дедлайн прийому заявок;
  • 29 січня – старт навчального курсу;
  • 21 лютого – оголошення 10 фіналістів;
  • 13 березня – фінальний пітчинг для визначення переможців, які отримають грантове фінансування. Відбудеться наживо в інноваційному парку UNIT.City.

До складу журі увійшли:

  • Андрій Федорів – голова журі, маркетолог, підприємець, інвестор, засновник маркетингової агенції Fedoriv Agency. GP та CEO Vesna Capital Investment Fund;
  • Тарас Джамалов – генеральний директор Lenovo в Україні;
  • Інна Поперешнюк – підприємиця, співзасновниця “Нової Пошти”, співвласниця ресторанів “100 років тому вперед”, “Інші Бістро”, “Інші Бар”та “Полтава”;
  • Максим Заіка – операційний директор компанії Marie Fresh Cosmetics, переможець першої грантової програми THINK ON. Ukraine;
  • Ярослав Ярославський – мультипідприємець та інвестор, радник з розвитку бізнесу та співзасновник у PLATMA, ментор у Huge Thing/Google fot Startups, член ради Sikorsy Challange, засновник БФ “Свічадо”.

На учасників чекають подарунки від компанії Lenovo та партнерів програми: Lean Institute Ukraine та Indi Vision.

Попередня грантова програма

Компанія Lenovo реалізувала грантову програму THINK ON. Ukraine у 2022 році з нагоди 30-річчя бренду ноутбуків ThinkPad. Тоді експертне журі грантової програми обрало як переможця компанію Bionerica, яка займається заготівлею та перероблюванням ягід і грибів.

Компанія отримала 1 мільйон гривень, які спрямувала на розширення виробничих потужностей переробного підприємства та збільшення кількості робочих місць.

Ми раді вітати Вас на порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online). Ми намагалися зробити дану платформу якомога зручнішою. Для пошуку необхідного бізнесу/бренду Кропивницького скористайтеся розділом “КАТАЛОГ” або розширеним пошуком.

В розділі “НОВИНИ” на Вас чекає інформація про основні заходи та події, що відбуваються в Кропивницькому та країні. Для більшої зручності пропонуємо скористатися календарем подій, який допоможе Вам одразу спланувати Ваш візит до нашого мальовничого містечка.

Хочете швидко дізнатися як отримати пільговий кредит або допомогу через програми допомоги бізнесу? В цьому Вам допоможе розділ “ПОСИЛАННЯ“.

На порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online) Ви можете також ознайомитись з туристичними цікавинками Кропивницького у розділі “ЦІКАВІ МІСЦЯ“. Цей розділ буде корисним не тільки гостям громади, які в нас вперше, а й містянам, які хочуть більше дізнатися про рідне місто та його околиці. Адже в Кропивницькому є так багато цікавого.

Розділ “ДОВІДКА” допоможе Вам краще ознайомитися з правилами та умовами роботи з порталом, а в розділі “ПРО ПОРТАЛ” дізнаєтеся про ідею його створення та партнерів, які нам у цьому допомогли.

Питання карантинних заходів та вимог викладені у розділі “COVID-19“.

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний час

З:

По: