Новий логістичний бізнес на Кіровоградщині: зелене світло дала програма «єРобота»

Новий логістичний бізнес на Кіровоградщині: зелене світло дала програма «єРобота»

Завдяки програмі «єРобота» та амбітній молоді Нова пошта розширює свої межі

«єРобота» в дії: на Кіровоградщині відкриють відділення Нової пошти

Попри активні бойові дії, які проходять на території України, її жителі не зупиняються і роблять усе можливе, аби підтримати економіку.

Не став винятком і молодий амбітний чоловік із Кіровоградщини Микола Шатайло, який взяв участь у грантовій програмі «єРобота» та здобув перемогу.

Микола Володимирович уже має діючий бізнес у сфері логістики та  продовжує його активно розвивати – це просування бренду Нової пошти у ролі франчайзера.

Свого часу чоловік відкрив відділення пошти на території свого рідного селища Соколівське і вдало реалізував свій задум. На цьому він не планував зупинятися і наразі має ідею у відкритті чергового відділення, та вже у сусідньому селі. «Наразі там за графіком працює мобільна машина поштового зв’язку, тому вбачаю за доцільність відкриття стаціонарного відділення, оскільки посилок туди приходить чимало», – розповідає М. Шатайло.

Про грантову програму «єРобота» він дізнався від знайомих, які й порадили йому взяти в ній участь. Від цієї думки Микола Володимирович не відмовився, оскільки закупівля обладнання для повноцінної роботи вартує чимало і зайвими кошти не будуть.

Тільки під лежачий камінь вода не тече, тож він взявся за втілення своїх задумів у життя: розпочалася активна робота над створенням бізнес-плану.

Оскільки підприємець знає усі тонкощі логістичного бізнесу та горить своєю справою, він вдало його склав та захистив перед комісією Кіровоградського обласного центру зайнятості. Уже невдовзі – очікувана перемога.

«За  грантові кошти я планую закупити сучасне комп’ютерне обладнання, що значно полегшить запуск нового логістичного відділення. І вже незабаром буде створено нові робочі місця», – зазначає Микола Володимирович.

 Наразі чоловік уже має приміщення, де зараз тривають  ремонтні роботи.

М. Шатайло має чимало планів на майбутнє, позаяк є бажання і надалі розвивати свою справу та відкривати нові відділення Нової пошти у тих районах, де в цьому є необхідність.

Маєте бажання взяти участь у грантовій програмі? Не вагайтеся, дійте і боріться за свої мрії! Перемога за нами!

Отримати консультацію про державну програму «єРобота»  можливо за телефоном (0522) 32 17 68 або у чаті Telegram-каналу Підтримка ДСЗ#12 Кіровоград https://t.me/dcz_kir.

Ми раді вітати Вас на порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online). Ми намагалися зробити дану платформу якомога зручнішою. Для пошуку необхідного бізнесу/бренду Кропивницького скористайтеся розділом “КАТАЛОГ” або розширеним пошуком.

В розділі “НОВИНИ” на Вас чекає інформація про основні заходи та події, що відбуваються в Кропивницькому та країні. Для більшої зручності пропонуємо скористатися календарем подій, який допоможе Вам одразу спланувати Ваш візит до нашого мальовничого містечка.

Хочете швидко дізнатися як отримати пільговий кредит або допомогу через програми допомоги бізнесу? В цьому Вам допоможе розділ “ПОСИЛАННЯ“.

На порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online) Ви можете також ознайомитись з туристичними цікавинками Кропивницького у розділі “ЦІКАВІ МІСЦЯ“. Цей розділ буде корисним не тільки гостям громади, які в нас вперше, а й містянам, які хочуть більше дізнатися про рідне місто та його околиці. Адже в Кропивницькому є так багато цікавого.

Розділ “ДОВІДКА” допоможе Вам краще ознайомитися з правилами та умовами роботи з порталом, а в розділі “ПРО ПОРТАЛ” дізнаєтеся про ідею його створення та партнерів, які нам у цьому допомогли.

Питання карантинних заходів та вимог викладені у розділі “COVID-19“.

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний час

З:

По: