Перший на Кіровоградщині, хто отримав компенсацію за облаштування робочого місця для людини з інвалідністю, – грантер єРобота

Ви роботодавець, який працевлаштував людину з інвалідністю та облаштував для неї робоче місце? Ви можете отримати компенсацію вартості облаштування такого місця.

Першим на Кіровоградщині, хто скористався державною підтримкою та отримав компенсацію за облаштування робочого місця для людини з інвалідністю, – грантер єРобота фізична особа-підприємець Горбачов Олександр Вікторович.

Завдяки урядовому проєкту від єРобота підприємець заснував у Кропивницькому сучасну стоматологічну клініку «City Dental». Історія про те, як О. Горбачов започаткував власну справу та отримав грант, а сьогодні виступає у ролі роботодавця, тут http://surl.li/ijfhc.

Сьогодні він уже працевлаштував на посаду лікаря-стоматолога-ортопеда людину з інвалідністю та адаптував під його потреби робоче місце.

«Насамперед ми створюємо потужну команду професіоналів різних напрямів, які здатні виконувати будь-які завдання на відмінно. З моєї сторони, як керівника, стоїть завдання – забезпечити сучасні умови як для працівників, так і клієнтів. Головне – запровадити європейські стандарти у наданні стоматологічних послуг. До того ж є низка державних програм, що орієнтовані на підтримку і роботодавців, які створюють робочі місця, і шукачів роботи, які бажають працювати та підвищувати свої професійні компетенції. Служба зайнятості залишається надійним партнером», – наголошує О. Горбачов.

Нагадаємо, що наприкінці серпня уряд запровадив програму, за якою роботодавець, що працевлаштував людину з інвалідністю та підготував для неї робоче місце, має можливість отримати компенсацію вартості облаштування такого місця. Відтак роботодавець, який надав роботу людині з першою або другою групою інвалідності та підлаштував під її потреби робоче місце, може отримати грошову компенсацію у сумі, що не перебільшує 100,5 тис. грн – за осіб з інвалідністю І групи та до 67 тис. грн – за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю ІІ групи.

Все про компенсацію за облаштування робочих місць осіб з інвалідністю, а також відповіді на поширені запитання та особливості програми за посиланням  http://surl.li/kqhrn

Ми раді вітати Вас на порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online). Ми намагалися зробити дану платформу якомога зручнішою. Для пошуку необхідного бізнесу/бренду Кропивницького скористайтеся розділом “КАТАЛОГ” або розширеним пошуком.

В розділі “НОВИНИ” на Вас чекає інформація про основні заходи та події, що відбуваються в Кропивницькому та країні. Для більшої зручності пропонуємо скористатися календарем подій, який допоможе Вам одразу спланувати Ваш візит до нашого мальовничого містечка.

Хочете швидко дізнатися як отримати пільговий кредит або допомогу через програми допомоги бізнесу? В цьому Вам допоможе розділ “ПОСИЛАННЯ“.

На порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online) Ви можете також ознайомитись з туристичними цікавинками Кропивницького у розділі “ЦІКАВІ МІСЦЯ“. Цей розділ буде корисним не тільки гостям громади, які в нас вперше, а й містянам, які хочуть більше дізнатися про рідне місто та його околиці. Адже в Кропивницькому є так багато цікавого.

Розділ “ДОВІДКА” допоможе Вам краще ознайомитися з правилами та умовами роботи з порталом, а в розділі “ПРО ПОРТАЛ” дізнаєтеся про ідею його створення та партнерів, які нам у цьому допомогли.

Питання карантинних заходів та вимог викладені у розділі “COVID-19“.

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний час

З:

По: