Програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України”

До 30 листопада триває приймання заявок на грантову програму для організацій з розвитку підприємництва (ОРП) на реалізацію проєктів підтримки безперервності бізнесу і відновлення МСП та стартапів. Програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України” збільшила бюджет грантової програми у до $1 млн і планує підтримати до 25 ідей від організацій!

Детальна інформація щодо вимог та положень гранту для ОРП: https://bit.ly/RFA_2022_032_Details

Подати заявку на грант: https://bit.ly/RFA-2022-032

Організації з розвитку підприємництва – це громадські організації, які надають послуги та представляють інтереси бізнесу та сприяють їх розвитку. До них належать торгово-промислові палати, асоціації, дослідницькі і аналітичні центри з питань економічної політики, компанії, що надають консалтингові та інформаційні послуги, організації з підтримки бізнесу тощо.

Грантові заявки від ОРП можуть включати заявки на організацію чи проведення такого:

  • заходи на підтримку релокації підприємств і відновлення діяльності у безпечні регіони;
  • фіксація та оцінка збитків, завданих війною;
  • здійснення досліджень;
  • надання послуг зв отримання сертифікацій;
  • допомога в масштабуванні на українському ринку і виході на зовнішні ринки, підвищення кваліфікації та перекваліфікація працівників;
  • створення й підтримка бізнес-акселераторів, інноваційних хабів, виробничих партнерств, професійних просторів і бізнес-спільнот, а також сприяння розвитку кластерів.

Також звертаємо увагу на інші грантові можливості від Програми USAID “Конкурентоспроможна економіка України”:

Грантова програма з підтримки безперервності та відновлення бізнесу https://bit.ly/APS_2022_004

Дедлайн – 24 липня 2023 року

Відповіді на поширені запитання щодо гранту для підтримки безперервності та відновлення бізнесу: https://bit.ly/QA_APS_2022_004

Детальна інформація щодо вимог та положень – за посиланням: https://bit.ly/3PApTnD

Грантова програма для участі українського бізнесу в міжнародних торговельних заходах https://bit.ly/rfa-2022-031

Дедлайн – 25 листопада 2022 року

Відповіді на поширені запитання щодо гранту на підтримку торговельних місій: https://bit.ly/QA-RFA2022031 Всі актуальні гранти від Програми з описами можеш знайти за посиланням: https://chemonics.submittable.com/submit

Ми раді вітати Вас на порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online). Ми намагалися зробити дану платформу якомога зручнішою. Для пошуку необхідного бізнесу/бренду Кропивницького скористайтеся розділом “КАТАЛОГ” або розширеним пошуком.

В розділі “НОВИНИ” на Вас чекає інформація про основні заходи та події, що відбуваються в Кропивницькому та країні. Для більшої зручності пропонуємо скористатися календарем подій, який допоможе Вам одразу спланувати Ваш візит до нашого мальовничого містечка.

Хочете швидко дізнатися як отримати пільговий кредит або допомогу через програми допомоги бізнесу? В цьому Вам допоможе розділ “ПОСИЛАННЯ“.

На порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online) Ви можете також ознайомитись з туристичними цікавинками Кропивницького у розділі “ЦІКАВІ МІСЦЯ“. Цей розділ буде корисним не тільки гостям громади, які в нас вперше, а й містянам, які хочуть більше дізнатися про рідне місто та його околиці. Адже в Кропивницькому є так багато цікавого.

Розділ “ДОВІДКА” допоможе Вам краще ознайомитися з правилами та умовами роботи з порталом, а в розділі “ПРО ПОРТАЛ” дізнаєтеся про ідею його створення та партнерів, які нам у цьому допомогли.

Питання карантинних заходів та вимог викладені у розділі “COVID-19“.

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний час

З:

По: