Грант на розвиток бізнесу!

Європейський банк реконструкції та розвитку має на меті сприяти збільшенню кількості робочих місць, підвищенню загального рівня кваліфікації співробітників, нарощенню виробничих потужностей, тощо.

Ці складники безпосередньо впливають на формування ефективного і сталого бізнес-клімату, а також на розвиток технологій та українського виробництва в цілому.

Фінансування консультаційних проєктів забезпечується: США та Швецією у рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР (інші донори: Італія, Японія, Корея, Люксембург, Швеція, Швейцарія, США, ТайваньБізнес – Фонд Технічного Співробітництва ЄБРР та Норвегія), Європейським Союзом та Швецією у рамках програми «Жінки в бізнесі».

Для кого

Для підприємств малого та середнього бізнесу, які відповідають наступним вимогам:

  • більше 2-х років роботи на ринку;
  • понад 50% компанії повинно належати громадянам України;
  • штат компанії має налічувати від 10 до 500 співробітників;
  • гарна ділова репутація;
  • потреба в залученні консультанта.

Сума

Грантова підтримка — це цільова безповоротна фінансова допомога підприємствам з метою залучення фахових консультантів для вирішення актуальних завдань бізнесу. Вона виплачується підприємству як часткова компенсація витрат на послуги консультанта після успішного завершення консультаційного проєкту згідно з технічним завданням, погодженим ЄБРР.

Сума допомоги не вказана.

Працівники ЄБРР допомагають визначити пріоритети та сформувати якісне завдання на консалтинговий проєкт, знайти відповідного консультанта, а також надають методологічний супровід консалтингового проєкту до завершення та проводять оцінку результатів через 12 місяців після його закінчення. Після успішної реалізації проєкту ЄБРР, завдяки ресурсам донорів, частково компенсує (85%) витрати на послуги консультанта.

Терміни

Без дедлайну.

Консалтингові проєкти зазвичай тривають від 3 до 6 місяців.

Умови:

Консультації надаються за такими напрямами:

  • Стратегія

стратегічне планування, розроблення бізнес-планів та експортних стратегій

  • Маркетинг

дослідження ринків та споживачів, брендинг, розроблення вебрішень, маркетингові стратегії

  • Системи якості

підготовка до сертифікації за міжнародними стандартами управління, безпеки харчових продуктів, безпеки праці тощо

  • Інформаційні технології

розроблення інформаційних систем, корпоративних порталів, систем обліку, CRM, ERP тощо

  • Організаційний розвиток

формування організаційної структури, управління ефективністю персоналу, впровадження систем мотивації тощо

  • Інженерні рішення

розроблення технічної документації, архітектурних й інфраструктурних проєктів тощо

  • Операційна ефективність

опис та оптимізація бізнес-процесів, управління ланцюжком постачань, вибір оптимальних логістичних рішень тощо

  • Управління фінансами

удосконалення управлінського обліку, перехід на міжнародні стандарти фінансової звітності

  • Енергоефективність та охорона довкілля

Енергетичний аудит/сертифікація та рейтинги: інженерні рішення з енергоефективності, системи енергоменеджменту, відновлювальна енергія. Екологічний менеджмент: екологічний аудит/оцінка впливу, екологічні інженерні рішення, системи екологічного менеджменту

Як подати попередню заявку

  1. Визначтеся з напрямом консалтингу та заповніть коротку заявку.
  2. Отримайте відповідь менеджера ЄБРР.
  3. Якщо відповідь буде задовільна, вам буде запропоновано заповнити повну форму (включаючи скан-копії документів).

Згідно з методологією ЄБРР підприємство-бенефіціар повинно письмово оформити очікування від консалтингового проєкту, провести переговори з провайдерами відповідних консалтингових послуг та надати ЄБРР комерційні пропозиції. Для відбору кандидатів підприємство-бенефіціар може скористатися відкритими базами експертів (зокрема платформою експертних послуг www.MEREZHA.ua) або звернутися по допомогу до координатора ЄБРР.

Ми раді вітати Вас на порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online). Ми намагалися зробити дану платформу якомога зручнішою. Для пошуку необхідного бізнесу/бренду Кропивницького скористайтеся розділом “КАТАЛОГ” або розширеним пошуком.

В розділі “НОВИНИ” на Вас чекає інформація про основні заходи та події, що відбуваються в Кропивницькому та країні. Для більшої зручності пропонуємо скористатися календарем подій, який допоможе Вам одразу спланувати Ваш візит до нашого мальовничого містечка.

Хочете швидко дізнатися як отримати пільговий кредит або допомогу через програми допомоги бізнесу? В цьому Вам допоможе розділ “ПОСИЛАННЯ“.

На порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online) Ви можете також ознайомитись з туристичними цікавинками Кропивницького у розділі “ЦІКАВІ МІСЦЯ“. Цей розділ буде корисним не тільки гостям громади, які в нас вперше, а й містянам, які хочуть більше дізнатися про рідне місто та його околиці. Адже в Кропивницькому є так багато цікавого.

Розділ “ДОВІДКА” допоможе Вам краще ознайомитися з правилами та умовами роботи з порталом, а в розділі “ПРО ПОРТАЛ” дізнаєтеся про ідею його створення та партнерів, які нам у цьому допомогли.

Питання карантинних заходів та вимог викладені у розділі “COVID-19“.

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний час

З:

По: