Гранти

Тримайте свіженьку добірку грантів для вашого бізнесу

Erasmus для молодих українських підприємців

Допоможуть українським новим підприємцям підготуватися до їх підприємницької подорожі, набувши необхідних навичок та знань, а також встановивши міжнародні ділові контакти та мережі.

Фінансування: до €600 000

Дедлайн: 11 травня 2023 року

Інфо: https://ec.europa.eu/…/smp-cosme-2023-eyeua-01;callCode

Підтримка для малих та середніх жіночих та сімейних підприємств від USAID

Пріоритетними галузями для підтримки є виробництво косметичних, текстильних виробів, предметів домашнього вжитку, крафтові виробництва, переробка харчових продуктів, IT, виготовлення меблів та інших продуктів. Програма розглядатиме заявки на підтримку інших секторів.

Фінансування: від $10 000 до $35 000

Дедлайн: поетапно 19 травня, 16 червня, 24 липня 2023 року

Інфо: https://www.facebook.com/100079695490810/posts/pfbid0o4XcBdyUkyJ1TTs96sjqyZG57GdKhNStZfFkCak7HqnT5d6McGcahj4gCg4Upm6ql/

Посилення стійкості та спроможності організацій, що опікуються ВПО

Посилити ефективність громадських та волонтерських об’єднань, які працюють задля адаптації та інтеграції ВПО у громади. Також посилити їх спроможність до мережування, допомогти згуртованості та підвищити видимість.

Фінансування: 400 000 – 500 000 грн

Дедлайн: 15 травня 2023 року

Деталі: https://www.irf.ua/…/posylennya-stijkosti-ta…/

Бажаємо успіхів та розвитку твоїй справі. Дякуємо, що допомогаєш та підтримуєш економіку.

І не забудь поділитися добіркою з тим, хто також у пошуку фінансування!

Ми раді вітати Вас на порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online). Ми намагалися зробити дану платформу якомога зручнішою. Для пошуку необхідного бізнесу/бренду Кропивницького скористайтеся розділом “КАТАЛОГ” або розширеним пошуком.

В розділі “НОВИНИ” на Вас чекає інформація про основні заходи та події, що відбуваються в Кропивницькому та країні. Для більшої зручності пропонуємо скористатися календарем подій, який допоможе Вам одразу спланувати Ваш візит до нашого мальовничого містечка.

Хочете швидко дізнатися як отримати пільговий кредит або допомогу через програми допомоги бізнесу? В цьому Вам допоможе розділ “ПОСИЛАННЯ“.

На порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online) Ви можете також ознайомитись з туристичними цікавинками Кропивницького у розділі “ЦІКАВІ МІСЦЯ“. Цей розділ буде корисним не тільки гостям громади, які в нас вперше, а й містянам, які хочуть більше дізнатися про рідне місто та його околиці. Адже в Кропивницькому є так багато цікавого.

Розділ “ДОВІДКА” допоможе Вам краще ознайомитися з правилами та умовами роботи з порталом, а в розділі “ПРО ПОРТАЛ” дізнаєтеся про ідею його створення та партнерів, які нам у цьому допомогли.

Питання карантинних заходів та вимог викладені у розділі “COVID-19“.

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний час

З:

По: