Увага ЗАКУПІВЛЯ!!!

ГО “Агенція креативних ідей” оголошує конкурсний відбір учасників процедури закупівлі обладнання та меблів для реалізації проєкту “Створення центру підтримки підприємництва “BusinessKrop-HUB”, як складової екосистеми сприяння розвитку МСП у Кропивницькій громаді”.

Захід реалізується в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці “EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП”, яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Назва предмету закупівлі:

стільці офісні;

телевізор;

стійка для телевізора розміром 65″;

ноутбук з ліцензійною ОС;

моноблок ПК з ліцензійною ОС;

багатофункціональний пристрій з WI-FI;

роутер Wi-Fi;

маршрутизатор;

веб-камера;

мікрофонна радіосистема;

фільтр подовжувач із заземленням;

кабель HDMI;

шафа книжкова закрита;

шафа книжкова з скляними дверцятами і замком;

письмовий стіл офісний;

письмовий стіл на металевому каркасі.

Технічне завдання для участі в  процедурі та додаткову інформацію можна отримати за телефоном:

 +38 099 662 97 93 (Сергій Крейтор); e-mail: ideasagencykrop@gmail.com

або за посиланнями:

Комп’ютерне обладнання – https://docs.google.com/document/d/1-hfNOQUnv8w9EXzpLPnFecuM68t2xTfa/edit?usp=share_link&ouid=117533789500547809565&rtpof=true&sd=true

Меблі – https://docs.google.com/document/d/1ZXbK9H_f4xJSkgrJJH8TD_EdS9fiYdL2/edit?usp=share_link&ouid=117533789500547809565&rtpof=true&sd=true

Стільці – https://docs.google.com/document/d/1sAQxwo4FvvtKB_rT-rzqY7_G6TCAZ3Yp/edit?usp=share_link&ouid=117533789500547809565&rtpof=true&sd=true

Ми раді вітати Вас на порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online). Ми намагалися зробити дану платформу якомога зручнішою. Для пошуку необхідного бізнесу/бренду Кропивницького скористайтеся розділом “КАТАЛОГ” або розширеним пошуком.

В розділі “НОВИНИ” на Вас чекає інформація про основні заходи та події, що відбуваються в Кропивницькому та країні. Для більшої зручності пропонуємо скористатися календарем подій, який допоможе Вам одразу спланувати Ваш візит до нашого мальовничого містечка.

Хочете швидко дізнатися як отримати пільговий кредит або допомогу через програми допомоги бізнесу? В цьому Вам допоможе розділ “ПОСИЛАННЯ“.

На порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online) Ви можете також ознайомитись з туристичними цікавинками Кропивницького у розділі “ЦІКАВІ МІСЦЯ“. Цей розділ буде корисним не тільки гостям громади, які в нас вперше, а й містянам, які хочуть більше дізнатися про рідне місто та його околиці. Адже в Кропивницькому є так багато цікавого.

Розділ “ДОВІДКА” допоможе Вам краще ознайомитися з правилами та умовами роботи з порталом, а в розділі “ПРО ПОРТАЛ” дізнаєтеся про ідею його створення та партнерів, які нам у цьому допомогли.

Питання карантинних заходів та вимог викладені у розділі “COVID-19“.

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний час

З:

По: