Стратегії-2030 Кропивницької громади бути

Продовжується розробка проєкту Стратегії розвитку Кропивницької міської територіальної громади на 2022-2030 роки. Головне завдання цього документа: забезпечення зростання економічного потенціалу громади, удосконалення інфраструктури міста, підвищення якості комунальних послуг тощо. Вища динаміка розвитку, смарт-спеціалізація, акцент на модернізацію та розвиток нових технологій мають стати ключовими акцентами розвитку громади. Обговорення нового бачення, цілей, підходів стратегії “Кропивницький-2030” буде супроводжуватися тісною роботою структурних підрозділів і депутатів міської ради із залученням широкого кола ініціативних громадян, представників громадських організацій. Адже стратегія – це спільне бачення майбутнього громади жителями, органами влади, підприємцями, науковцями і зовнішніми партнерами. У зв’язку з цим, запрошуємо всіх небайдужих долучатися до цього процесу. Свої пропозиції можна надсилати на e-mail: strategy@krmr.gov.ua у довільній формі або заповнити анкету за посиланням https://kr-rada.gov.ua/strategiya-2030 з метою визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в громаді та перспектив її розвитку на майбутнє. Опитування є анонімним та добровільним. Ваша думка для нас є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку при написанні Стратегії-2030 року. Тому, з нетерпінням чекатимемо на круті креативні ідеї з обґрунтуванням необхідності їх впровадження на благо населення всієї громади. Крім того, будемо вдячні за поширення цієї інформації, аби якомога більше людей долучалися до формування стратегії “Кропивницький-2030”. У разі наявності питань або виникнення технічних проблем Ви можете звернутись до департаменту з питань економічного розвитку Кропивницької міської ради за тел.: +38 0522 35 61 51 або на e-mail: ekonomika@krmr.gov.ua. Будемо вдячні за поширення інформації про проведення даного опитування.

Ми раді вітати Вас на порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online). Ми намагалися зробити дану платформу якомога зручнішою. Для пошуку необхідного бізнесу/бренду Кропивницького скористайтеся розділом “КАТАЛОГ” або розширеним пошуком.

В розділі “НОВИНИ” на Вас чекає інформація про основні заходи та події, що відбуваються в Кропивницькому та країні. Для більшої зручності пропонуємо скористатися календарем подій, який допоможе Вам одразу спланувати Ваш візит до нашого мальовничого містечка.

Хочете швидко дізнатися як отримати пільговий кредит або допомогу через програми допомоги бізнесу? В цьому Вам допоможе розділ “ПОСИЛАННЯ“.

На порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online) Ви можете також ознайомитись з туристичними цікавинками Кропивницького у розділі “ЦІКАВІ МІСЦЯ“. Цей розділ буде корисним не тільки гостям громади, які в нас вперше, а й містянам, які хочуть більше дізнатися про рідне місто та його околиці. Адже в Кропивницькому є так багато цікавого.

Розділ “ДОВІДКА” допоможе Вам краще ознайомитися з правилами та умовами роботи з порталом, а в розділі “ПРО ПОРТАЛ” дізнаєтеся про ідею його створення та партнерів, які нам у цьому допомогли.

Питання карантинних заходів та вимог викладені у розділі “COVID-19“.

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний час

З:

По: