Тренінговий курс для МСП у ЄС!

Програма EU4Business запрошує 20 українських молодих малих і середніх підприємців повністю безоплатно (за кошти ЄС і Німеччини) узяти участь у 2-тижневому тренінговому курсі на підприємстві у країні Європейського Союзу восени 2023 року.

Mета тренінгового курсу – передати управлінські ноу-хау керівникам українських компаній, які щойно розпочали свою кар’єру в приватному бізнесі. Учасники спостерігатимуть і вивчатимуть процеси, організовані на сталих підприємствах у країнах ЄС.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. Переможці отримають стипендією для участі у тренінговому курсі. Стипендія покриває транспортні витрати, проживання, харчування та забезпечує стажування на підприємстві.

Країна(и) призначення будуть визначені спільно з переможцями відповідно до їхньої галузі і профілю діяльності.

Заявники повинні відповідати наступним критеріям:

☑️ Представляти молодий бізнес, зареєстрований в Україні протягом останніх п’яти років.

☑️ Представляти мікро-, мале або середнє підприємство, орієнтоване на експорт.

☑️ Не мати попереднього досвіду в управлінні компанією.

☑️ Добре володіти усною та письмовою англійською мовою (B2).

Для участі у конкурсі необхідно до четверга, 17 серпня 2023 року, 23:59 (час Києва) подати на електронну пошту 📧 eu4business.ukraine@giz.de наступні документи у форматі PDF, з підписом:

🖊 Декларація про захист даних

🖊 Підтвердження участі

🖊 Згода на використання фотографій

🖊 Аплікаційна форма

❗️ Дайте назву кожному файлу у форматі: Назва_документа_Ім’я_Прізвище.

❗️ В темі листа вкажіть: Training Programme for Young Businesses 2023.

Шаблони документів можна завантажити тут

🔐Пароль: 123-pass

Бажаємо успіхів!

Довідкова інформація:

Тренінговий курс відбудеться в межах програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП за співфінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія GIZ Ukraine. Локальний партнер з виконання – німецька агенція AHP International, ahp-international.com.

Ми раді вітати Вас на порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online). Ми намагалися зробити дану платформу якомога зручнішою. Для пошуку необхідного бізнесу/бренду Кропивницького скористайтеся розділом “КАТАЛОГ” або розширеним пошуком.

В розділі “НОВИНИ” на Вас чекає інформація про основні заходи та події, що відбуваються в Кропивницькому та країні. Для більшої зручності пропонуємо скористатися календарем подій, який допоможе Вам одразу спланувати Ваш візит до нашого мальовничого містечка.

Хочете швидко дізнатися як отримати пільговий кредит або допомогу через програми допомоги бізнесу? В цьому Вам допоможе розділ “ПОСИЛАННЯ“.

На порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online) Ви можете також ознайомитись з туристичними цікавинками Кропивницького у розділі “ЦІКАВІ МІСЦЯ“. Цей розділ буде корисним не тільки гостям громади, які в нас вперше, а й містянам, які хочуть більше дізнатися про рідне місто та його околиці. Адже в Кропивницькому є так багато цікавого.

Розділ “ДОВІДКА” допоможе Вам краще ознайомитися з правилами та умовами роботи з порталом, а в розділі “ПРО ПОРТАЛ” дізнаєтеся про ідею його створення та партнерів, які нам у цьому допомогли.

Питання карантинних заходів та вимог викладені у розділі “COVID-19“.

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний час

З:

По: