ГРАНТИ ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ!

Українські підприємці влітку 2023 отримають три хвилі грантів від ЄС та Німеччини: сума гранту — до 25 тис. євро

Гранти призначені для мікро, малого і середнього бізнесу. У кожного грантового конкурсу — відмінні вимоги до підприємств та різне цільове призначення:

🔹 30 грантів кожен до 25 000 євро для малих та середніх підприємств зі штатом від 11 до 100 співробітників;

🔹750 грантів кожен до 4 000 євро для мікропідприємств зі штатом до 9 співробітників;

🔹 50 грантів кожен до 10 000 євро для малих підприємств зі штатом від 11 до 49 співробітників.

Грантові конкурси в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» виконується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH за фінансування Європейського Союзу та Уряду Німеччини.

Усі три хвилі грантів сприятимуть реалізації цілей урядової ініціативи #єРобота під егідою Мінекономіки.

☝️ Детальніше як подати заявку та про кожен грант окремо — тут: https://cutt.ly/PwfSn3NV

Ми раді вітати Вас на порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online). Ми намагалися зробити дану платформу якомога зручнішою. Для пошуку необхідного бізнесу/бренду Кропивницького скористайтеся розділом “КАТАЛОГ” або розширеним пошуком.

В розділі “НОВИНИ” на Вас чекає інформація про основні заходи та події, що відбуваються в Кропивницькому та країні. Для більшої зручності пропонуємо скористатися календарем подій, який допоможе Вам одразу спланувати Ваш візит до нашого мальовничого містечка.

Хочете швидко дізнатися як отримати пільговий кредит або допомогу через програми допомоги бізнесу? В цьому Вам допоможе розділ “ПОСИЛАННЯ“.

На порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online) Ви можете також ознайомитись з туристичними цікавинками Кропивницького у розділі “ЦІКАВІ МІСЦЯ“. Цей розділ буде корисним не тільки гостям громади, які в нас вперше, а й містянам, які хочуть більше дізнатися про рідне місто та його околиці. Адже в Кропивницькому є так багато цікавого.

Розділ “ДОВІДКА” допоможе Вам краще ознайомитися з правилами та умовами роботи з порталом, а в розділі “ПРО ПОРТАЛ” дізнаєтеся про ідею його створення та партнерів, які нам у цьому допомогли.

Питання карантинних заходів та вимог викладені у розділі “COVID-19“.

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний час

З:

По: