ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

До уваги суб’єктів господарювання!

Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області повідомляє.

Враховуючи наближення комплексу весняно-польових робіт, нагадуємо, що при роботі з пестицидами одним з обов’язкових документів є допуск (посвідчення) на право роботи з пестицидами і агрохімікатами.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 березня   2022 року № 297 строк дії допусків (посвідчень) на право роботи, пов’язаної з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами, дійсних станом на 01 січня 2022 року, продовжується на період дії воєнного стану в Україні та на 90 днів , наступних за днем його припинення або скасування. Допуски (посвідчення), отримані після 01 січня 2022 року не підпадають під дію цієї постанови і мають термін дії 1 рік, що визначено в статті 18 Закону України “Про захист рослин” та статті 11 Закону України “Про пестициди і агрохімікати”- особи, діяльність яких пов’язана з транспортуванням, зберіганням, застосуванням пестицидів і агрохімікатів повинні щороку проходити спеціальну підготовку і мати допуск (посвідчення) на право роботи з пестицидами і агрохімікатами.

З метою екологічного проведення робіт по захисту рослин та недопущення отруєння бджіл, рекомендуємо пройти спеціальну підготовку з питань безпечного проведення робіт з пестицидами і агрохімікатами та отримати допуск на право роботи з пестицидами агрохімікатами особам, які не мають діючих допусків.

За довідками звертатися до Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області, вул. Тараса Карпи, 84, м. Кропивницький, тел. (0522) 24 63 36, (0522) 32 12 21.

Ми раді вітати Вас на порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online). Ми намагалися зробити дану платформу якомога зручнішою. Для пошуку необхідного бізнесу/бренду Кропивницького скористайтеся розділом “КАТАЛОГ” або розширеним пошуком.

В розділі “НОВИНИ” на Вас чекає інформація про основні заходи та події, що відбуваються в Кропивницькому та країні. Для більшої зручності пропонуємо скористатися календарем подій, який допоможе Вам одразу спланувати Ваш візит до нашого мальовничого містечка.

Хочете швидко дізнатися як отримати пільговий кредит або допомогу через програми допомоги бізнесу? В цьому Вам допоможе розділ “ПОСИЛАННЯ“.

На порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online) Ви можете також ознайомитись з туристичними цікавинками Кропивницького у розділі “ЦІКАВІ МІСЦЯ“. Цей розділ буде корисним не тільки гостям громади, які в нас вперше, а й містянам, які хочуть більше дізнатися про рідне місто та його околиці. Адже в Кропивницькому є так багато цікавого.

Розділ “ДОВІДКА” допоможе Вам краще ознайомитися з правилами та умовами роботи з порталом, а в розділі “ПРО ПОРТАЛ” дізнаєтеся про ідею його створення та партнерів, які нам у цьому допомогли.

Питання карантинних заходів та вимог викладені у розділі “COVID-19“.

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний час

З:

По: