“Доступні кредити 5-7-9%” – державна програма підтримки бізнесу в умовах карантину

Урядова програма “Доступні кредити 5-7-9%” (далі – Програма) розроблена у відповідності до Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам малого та середнього підприємництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 року № 28 (зі змінами) (далі – Порядок) та реалізується Фондом розвитку підприємництва через уповноважені, відповідно до умов Порядку, банки.  Програма запроваджена за ініціативи Президента України та Прем’єр-Міністра України. Мета кредиту: фінансування інвестиційного проєкту ММСП (інвестиційний кредит) та поповнення обігових коштів, необхідних для реалізації інвестиційного проєкту в розмірі до 25% від його вартості (надається виключно у поєднанні з інвестиційним кредитом). Кредитні кошти надаються на:
1)придбання нових або таких, що були у використанні основних засобів;
2)модернізація наявних основних засобів;
3)здійснення будівництва/реконструкції/ремонту в приміщеннях ведення основної господарської діяльності (крім офісних приміщень);
4)iнші аналогічні цілі за умови дотримання критеріїв участі та за відсутності прямих заборон у чинному законодавстві Україні.

Кредитні кошти, у відповідності до умов Програми, будуть перераховуватись на постачальника обладнання, яке купується Учасником за кредитні кошти або постачальника основних засобів чи послуг, що будуть придбані Учасником Програми для його бізнесу. Банки учасники програми: АТ КБ “Приватбанк”, АТ “Ощадбанк”, АТ “Укрексімбанк”, АБ “Укргазбанк”, ПУМБ, Райффайзенбанк “Аваль”, ОТП банк, Мега банк, Альфа Банк, Кредіт Агріколь та інші.  На кожному етапі участі у Програмі Ви можете отримати консультацію щодо її умов та критеріїв участі за телефоном 15-45 call-центру Уряду. Більш детальну інформацію можна знайти на офіційному сайті Програми за посиланням: https://5-7-9.gov.ua/.  

Ми раді вітати Вас на порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online). Ми намагалися зробити дану платформу якомога зручнішою. Для пошуку необхідного бізнесу/бренду Кропивницького скористайтеся розділом “КАТАЛОГ” або розширеним пошуком.

В розділі “НОВИНИ” на Вас чекає інформація про основні заходи та події, що відбуваються в Кропивницькому та країні. Для більшої зручності пропонуємо скористатися календарем подій, який допоможе Вам одразу спланувати Ваш візит до нашого мальовничого містечка.

Хочете швидко дізнатися як отримати пільговий кредит або допомогу через програми допомоги бізнесу? В цьому Вам допоможе розділ “ПОСИЛАННЯ“.

На порталі Діловий Кропивницький-онлайн (BusinessKrop-online) Ви можете також ознайомитись з туристичними цікавинками Кропивницького у розділі “ЦІКАВІ МІСЦЯ“. Цей розділ буде корисним не тільки гостям громади, які в нас вперше, а й містянам, які хочуть більше дізнатися про рідне місто та його околиці. Адже в Кропивницькому є так багато цікавого.

Розділ “ДОВІДКА” допоможе Вам краще ознайомитися з правилами та умовами роботи з порталом, а в розділі “ПРО ПОРТАЛ” дізнаєтеся про ідею його створення та партнерів, які нам у цьому допомогли.

Питання карантинних заходів та вимог викладені у розділі “COVID-19“.

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний період у календарі

Оберіть потрібний час

З:

По: